YİNE DEREBOĞAZI YOLU! YİNE ÖLÜMLÜ KAZA


Gündem 15.09.2019 19:02:00 0
YİNE DEREBOĞAZI YOLU! YİNE ÖLÜMLÜ KAZA

Isparta-Antalya yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada Mehmet Ali Özkaran (53) hayatını kaybetti, 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Isparta- Antalya karayolunun Bucak ilçesine bağlı Kargı Tüneli mevkii yakınlarında meydana geldi. Mehmet Ali Özkaran’ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı yönden gelen Muharrem Ercan Gürkaynak’ın (50) kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. İki otomobilin de demir yığını halinde dönüştüğü kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede sürücülerden Mehmet Ali Özkaran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı araçtaki Niyazi Tekeş, Dursun Tuba Tekeş ile Abdülkerim Tekeş ve Nazike Nisa Tekeş adlı çocuklar ve diğer aracın sürücüsü Muharrem Ercan Gürkaynak yaralandı.

İlk müdahalesi yapılan yaralılardan Niyazi Tekeş, Dursun Tuba Tekeş, Abdülkerim Tekeş ve Nazike Nisa Tekeş Antalya’daki hastanelere, Muharrem Ercan Gürkaynak ise Bucak Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Isparta- Antalya karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması sonucu ulaşım normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı