YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya Geliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü ve Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. İbrahim Diler’in daveti üzerine çeşitli temaslar ve incelemelerde bulunmak için


Gündem 9.06.2022 13:30:00 0
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya Geliyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü ve Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. İbrahim Diler’in daveti üzerine çeşitli temaslar ve incelemelerde bulunmak için Isparta’ya geliyor.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 12 Haziran 2022 Pazar günü ilimize gelerek Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Başkan Prof. Dr. Erol Özvar, ISUBÜ’nün Senato Toplantısına katılım sağlayacak ve ilimizdeki Üniversitelerin Öğrenci Toplulukları temsilcileri ile Gölcük’te bir araya gelecek.
13 Haziran 2022 Pazartesi günü sabah erken saatte gül bahçelerini ziyaret edecek olan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Süleyman Demirel Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Valilik ziyaretinde bulunduktan sonra ISUBÜ’de; Isparta, Burdur ve Antalya’da bulunan tüm Üniversitelerin Rektörlerinin katılımıyla Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği toplantısına başkanlık edecek olan Prof. Dr. Erol Özvar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Uygulama Çiftliği'nde incelemelerde bulunduktan sonra ilimizden ayrılacak.

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI