Yönetici Sekreterlerine Hizmet İçi Eğitimi Verildi


Eğitim 18.02.2020 00:29:00 0
Yönetici Sekreterlerine Hizmet İçi Eğitimi Verildi
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanlığı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Arzu Özkanan tarafından Fakülte, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokulları ile Üniversitemize bağlı birimlerde yönetici sekreterliği yapan personelimize hizmet içi eğitimi verildi. 
Rektörlük toplantı salonunda yapılan hizmet içi eğitiminde etkili iletişim, protokol ve görgü kuralları konularında bilgiler verildi.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar Yağış Antalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..
Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğu Hazine ve Maliye Bakanlığı, taksi işletmecileri için taksimetreyle entegre çalışan “taksi mali cihaz” kullanımını ve kartla ödeme kabulünü zorunlu hale getirdi.
Başsavcı Uğurlu'dan IBAN kiralama uyarısı: Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, son dönemde artış gösteren banka hesabı ve IBAN kiralama yöntemlerine karşı vatandaşları uyararak, "Başkasının parasına aracılık etmek, bilerek veya bilmeyerek suça ortak olmaktır. Bu bi