Yünsa Sonbahar Kış 2023-2024 koleksiyonunu tanıttı

Dünyanın beş büyük üst segment yünlü kumaş üreticilerinden Yünsa, Sonbahar Kış 2023-2024 koleksiyonunu Paris’te tanıttı. Yaşamın doğal canlılığını yansıtan renklerin ve desenlerin ön plana çıktığı koleksiyonda, erkek ve kadın giyime yönelik kumaşların yan


Yaşam 15.07.2022 00:34:00 0
Yünsa Sonbahar Kış 2023-2024 koleksiyonunu tanıttı

Avrupa’nın en büyük entegre üst segment yünlü dokuma kumaş üreticisi Yünsa, Sonbahar Kış 2023-2024 koleksiyonunu Paris’te düzenlenen Première Vision Tekstil Fuarı’nda tanıttı. Fuara katılan onlarca uluslararası markanın büyük beğenisini kazanan bu koleksiyonda Yünsa’nın erkek-kadın ve premium kumaşları bulunuyor. Koleksiyondaki desenler doğanın canlılığını yansıtıyor ve dünyanın yüzeylerinden ilham alıyor.

Öncelik kalite ve sürdürülebilirlik

Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, kaliteyi ve sürdürülebilirliği öncelik edinerek ortaya çıkardıkları koleksiyonlarla her zaman modayı ve trendi en doğru şekilde yansıtarak iş ortaklarına sunduklarının altını çizdi. Sürmegöz, “Yeni koleksiyonumuzu da bu bakış açısıyla hazırladık. Kadın koleksiyonumuzda; 3D görünümlü zengin armürlerden oluşan akışkan krep elbiselikler, maskulen twiller, kış aylarının vazgeçilmezi olan yumuşak dokulu strayhgarnlar ve tüvit ceketliklerin yanı sıra fırçalı yüzeylerden oluşan palto ve kabanlıklarımıza kadar geniş bir konsept sunuyoruz. Koleksiyonumuzda ayrıca rahat görünümün ön planda olduğu farklı yüzeylerden oluşan elastikiyeti yüksek kumaşlar ile yeni geliştirdiğimiz dry touch finishler oldukça ilgi görüyor. Naturel bej ve vizonlarla başlayan, devamında kahvenin, yeşilin, turuncunun, pembenin ve morun ön plana çıktığı çok başarılı bir koleksiyon hazırladık” dedi.

Erkeklere kış aylarında şıklık

Erkek koleksiyonu için sözlerine devam eden Sürmegöz, “Yünsa erkeğinin iyi bir klasikçi ve aynı zamanda da konforundan ödün vermeyen smart ama casual bir erkek gardırobuna sahip olduğunun altını önemle çiziyoruz bu koleksiyonda. Klasik çizgilerimizi yüksek elastikiyetle birleştirdiğimiz yeni finishlerimiz, 3D görünümlü blazer ceketliklerimiz ve örme görünümlü dokuma ceketliklerimiz; kışın vazgeçilmezi strayhgarnlar ve konforlu flaneller bu koleksiyonun temel taşları arasında bulunuyor. Koleksiyonun genelinde ise naturel renklerden kahve tonları ve yeşile uzanan bir palet hakimiyeti var” diye konuştu.

Premium kumaşlar

Sürmegöz, Yünsa’nın Sonbahar Kış 2023-24 Premium Koleksiyonu için de sözlerini şöyle sürdürdü: “Premium koleksiyonumuzu diğer koleksiyonlarımızdan ayıran en önemli özellik, oldukça ince mikron yünlerden ve tamamen doğal elyaflardan oluşan ürünlerimizi içeriyor olmasıdır. Bu koleksiyonda, fine micron yünler, cashmere, alpaca ve ipeklerden oluşan zengin bir ürün çeşitliğine sahibiz. Klasikte 150’S, 140’S ve 130’S kumaşlarımız desenleri ve finishleriyle oldukça beğeni topluyor. Ayrıca yıkanabilir yüksek elastikiyetli konforlu kumaşlarımız bu grupta öne çıkıyor. Premium erkeği klasiğin yanı sıra, casual line içeriğine de sahip. Zengin dokulu soft touch casual ceketliklerimiz, flanellerimiz ve bunların yanı sıra yıkanabilir, %100 yün 140’S gömleklik kumaşlarımız, iki ve üç katlı %100 yün doğal stretch performans kumaşlarımız ile çift katlı paltoluk kumaşlarımız sezonun favorileri arasında. Yine naturel ve doğal renklerin daha baskın olduğu bu koleksiyon kahve, kiremit ve yeşille zenginleşen bir palette.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı