Siyaset

Siyaset Haberleri

YUSUF KEYİK YENİDEN ADAY

YUSUF KEYİK YENİDEN ADAY


Siyaset 7.09.2022 14:23:00 0
YUSUF KEYİK YENİDEN ADAY

YUSUF KEYİK YENİDEN ADAY 

 
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Ekim ayında yapılacak oda organ seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
 
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen Keyik, ekibiyle birlikte 2 Ekim’de yapılacak seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı. 
Keyik yeniden seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgi verdi.
Dört dönemdir uyum içerisinde çalıştıklarını söyleyen Keyik; ” Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim havasına girildi. Karşımıza Osman Dalgar kardeşimiz 3-4 gün önce sosyal medyadan adaylığını açıkladı. Bu dönem için Yönetim Kurulu Başkanlığına ekibimle birlikte 2 Ekim Pazar günü yapmayı planlıyoruz. Ben dört dönemdir başkanlık yapıyorum. Ben her siyasi partiye, bazı partiler hariç aynı mesafedeyim. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Bizim odalarımız hiç bir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Bunlar seçim döneminde olur. Benim 35 meclis üyem var, 35 dünya görüşünde insan var. Hiç bir siyasi parti bizim birebir destekçimiz değil. Karşımızdaki arkadaşımızın destekçisi de olamazlar. Onlar siyasetini yapar, 3 bin üyemiz var. Gider onların gönlünü alır, 2 Ekim günü de sandıkta oylarını attırırız” diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak