Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin şehadeti ailesine haber verildi


Gündem 18.05.2020 20:12:00 0
Yüzbaşı Ferhat Çiftçi

Kars'ta PKK'nın Çemçe grubu ile girilen çatışmada yaralanan ve götürüldüğü hastanede şehit olan 34 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin acı haberi Isparta'daki ailesine ulaştı.

Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde yürütülen operasyon kapsamında bugün saat 15.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandı.

Terör örgütüyle girilen çatışmada, 7 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

YÜZBAŞI ÇİFTÇİ, TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI


Çatışmada yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi, helikopterle götürüldüğü Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen şehit oldu.

Şehidin Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Alcıklar Mahallesi'nde oturan Hayriye ve Mehmet Emin Çiftçi çiftine acı haber, Kaymakam Onur Yılmazer, Belediye Başkanı İsa Çarkacı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yılmaz Ulutaş tarafından verildi.

Şehidin ailesi büyük üzüntü yaşarken, evin önüne Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu ve dev Türk bayrağı asıldı.

YÜZBAŞI ÇİFTÇİNİN EŞİNE ACI HABER VERİLDİ

Haberi alan şehidin yakınları ve komşular da taziye için eve geldi. Evli ve 1,5 yaşında Mete adında 1 çocuk babası olan Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Isparta merkez İskender Mahallesi'nde oturan eşi Secaat Çiftçi'ye ise şehadet haberini askeri yetkililer ulaştırdı.

Haber verilmesi sonrası şehidin buradaki evine de dev Türk bayrağı asıldı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de eve gelerek şehidin eşi ve diğer yakınlarına taziyede bulundu.

Kars İl Jandarma Komutanlığı Kağızman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda 2018 yılından bu yana görev yapan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ise 2009 yılında katıldığı öğrenildi.

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü