Yüzlerce çuval kömür afişe edilmeden Gemlikte sahiplerine ulaştırıldı

Bursanın Gemlik ilçesinde özellikle sosyal yardım ve destek alanında pek çok çalışma gerçekleştiren çeşitli kurumların üyeleri, Gemlik Kent Konseyinin öncülüğünde özellikle yakacak desteğine ihtiyaç duyan aileleri belirledi.


Gündem 17.02.2021 16:30:00 0
Yüzlerce çuval kömür afişe edilmeden Gemlikte sahiplerine ulaştırıldı

BURSA (İGFA) - Gemlik Kent Konseyi, Gemlik Eğitim İş Sendikası, Gemlik Türk Halk Müziği Korosu, Gemlik yardım Gönüllüleri ve Gemlik Bez Bebek Platformu üyeleri, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Tüm üyelerin katkılarıyla yüzlerce çuval kömür bedelini kendi aralarında toplayan hayırsever Gemlikliler, belirlenen ailelere, isimleri afişe edilmeden, sağ elin verdiğini sol el görmemeli mantığıyla kömürleri ulaştırdı. Çalışmalarından dolayı Gemlikli hayırseverlere teşekkür eden Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, dayanışma ve yardımlaşmayı önemseyen bu gibi çalışmaların oldukça önemli olduğunu söyledi. Çetinkaya, "Hedefimiz, bu gibi faaliyetlerde kimseyi afişe etmemek, gerçekleştirilen yardımın gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmasını sağlamaktır" dedi.


AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah