ZABUN: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ’NİN TOPYEKÛN DİRİLİŞİDİR


Gündem 15.07.2020 13:49:00 0
ZABUN: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ’NİN TOPYEKÛN DİRİLİŞİDİR

Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet ‘ anlayışıyla nasıl bir bütün olunduğumuzu Elhamdülillah herkese gösterdik. 15 Temmuz Türk Milleti’nin top yekûn dirilişidir.” Dedi.

Zabun’un mesajı şöyle; “Devletimize, milletimize ve istiklalimize karşı yapılan alçak saldırının 4. yılında 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Millet olmak, devlet olmak, vatan olmak kolay değil. Bu kutsal toprakları vatan yapmak için çok bedel ödeyen bir ecdada sahibiz. Tarihimiz boyunca düşmanlarımız oldu, topraklarımız için gerektiğinde savaşlar yaptık. 15 Temmuz 2016 yılında bir başka düşmanla karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz 2016 akşamı FETÖ terör örgütü tarafından devletimiz bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Allah bu aziz millete bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın.

Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet ‘ anlayışıyla nasıl bir bütün olunduğumuzu Elhamdülillah herkese gösterdik. 15 Temmuz Türk Milleti’nin top yekûn dirilişidir.

15 Temmuz akşamı ülkeyi ele geçirmek isteyen hainlere karşı canını siper ederek tarihin akışını değiştiren aziz milletimiz, şanlı bir direniş destanını hafızalara adeta kazımıştır. Hamd olsun. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ‘tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet ‘ anlayışıyla nasıl bir bütün olduğumuzu elhamdülillah herkese gösterdik. İçimizdeki hainler 15 Temmuz günü emellerine kavuşacaklarını sandılar. Ancak biz o gece ellerimizde Türk bayrakları, yüreğimizde vatan sevgisi ve göğsümüzdeki iman aşkıyla meydanlarda vatanımıza sahip çıktık. Bizler şehitlerimizin emaneti olan topraklarımız için bu inançla ülkemizin aydınlık geleceği için omuz omuza mücadeleye etmeye devam edeceğiz.

Darbeye kalkışan FETÖ’ye karşı halkımızın asil direnişi, vatana ve bayrağa olan inancımızla beraber gözümüzü kırpmadan, canlarımızı feda edebileceğimizi gösterdi. Şükürler olsun ki, aziz milletimiz bu ülkeye saldıranlara karşı Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da nasıl cevap vermişse 15 Temmuzda da aynı cevabı vermiştir. Türkiye’nin geleceğinin bir dönüm noktası olan 15 Temmuz günü hafızalarımızdan hiç silinmeyecektir. Gelecek kuşaklara o gün yaşadığımız, htiğimiz her duygu ve düşünceyi anlatacağız ve bu birliği diri tutacağız.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da milletimiz tarih yazmıştır. Darbeci alçaklara karşı direniş gösteren, ülkesini ve milletinin geleceği ve bağımsızlığı için canını feda eden Isparta halkı dün olduğu gibi bundan sonra da devletinin ve milletinin yanında olacaktır. Isparta demokrasiye inanan halkıyla bayrağımızın inmemesi, ezanların susmaması için bağımsızlık yolculuğunda her zaman var olacaktır. Hepinize saygılar sunuyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü