ZABUN: ‘’ANNELERİMİZİN HAKKI, HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDENMEZ’’


Yaşam 10.05.2021 02:44:00 0
ZABUN: ‘’ANNELERİMİZİN HAKKI, HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDENMEZ’’

Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
Zabun, mesajında şu görüşleri dile getirdi:
"Peygamber Efendimizin(sav) “Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır” Hadis-i Şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.
Bizi millet yapan değerlerimizin, toplum kültürümüzün ve geleneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında en önemli rol şüphesiz ki annelerimizindir. 
Ayrıca Allah şehit annelerinden ve şehit ailelerinden razı olsun.
Bu mübarek günlerde İslam aleminin annelerinin çektiği zulmünde sona ermesini diliyor ve dua ediyoruz.Emperyalizmin yerlerinden,yurtlarından ettiği,kardeş kavgasıyla bir çok insanı öldürdüğü günlere şahit olduk. Koronavirüs salgının bile durduramadığı müslümanların katliamları Dünyada devam ediyor.Bizim koronavirüs nedeniyle buruk kutladığımız anneler gününde,Suriye,Irak,Mısır,Filistin,Libya,Somali,Arakan, Uygur Türkleri ve daha bi çok müslüman anne yitirdiği,katledilen evlatları için ağlıyor.Bu mazlum annelerinde anneler günü kutlu olsun.Allah kalan çocuklarının acısını onlara göstermesin.Rabbim Emperyalizme dur diyen Büyük ve Güçlü Türkiye’nin önünü açsın ve onun Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve kahraman askerlerimize güç kuvvet versin.Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit anneleri olmak üzere,bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle. "


“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU