Zabun: Terörist İsrail çirkin yüzünü bir kez daha gösteriyor


Siyaset 10.05.2021 23:38:00 0
Zabun: Terörist İsrail çirkin yüzünü bir kez daha gösteriyor

Ak Parti İl Başkan Osman Zabun, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’da ibadet eden Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınadı.
Başkan Zabun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Terörist İsrail çirkin yüzünü bir kez daha gösteriyor. Şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terörist İsrail devleti şunu iyi bilsinki bu dünyada tek de kalsak sonuna kadar mazlum Filistin halkının yanında durmaya devam edeceğiz. Filistinlileri yerinden ve yurdundan etmek için her türlü caniliği sergileyen İsrail ve uşakları bugünün yarınıda var. Muhakkak ki Hak galip gelecektir.  Ya Rab! Bizi imtihanı kaybedenlerden eyleme. Ayaklarımızı Hidayet üzere sabit kıl. Onlar gibi, dünya nimetlerini tercih edip, zoru gördüğünde topuklarının üzerinde geriye dönenlerden eyleme. Küfre ve zulme karşı direnme gücü ver.”


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar