Gündem

Gündem Haberleri

Zeyderin bayrağı Solaksubaşında

Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği(ZEYDER) 3.Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Tek listeli Genel Kurulda Bedrettin Yıldırım ZEYDER Başkanlığını Mahmut Solaksubaşı’na devretti.


Gündem 9.04.2021 12:30:00 0
Zeyderin bayrağı Solaksubaşında

BURSA (İGFA) - Zeytin sektöründe yaşanan sorunların çözümü amacıyla 2016 Yılının Şubat ayında kurulan Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneğinin (ZEYDER) 3.Olağan Kurulu yapıldı. 
 
ZEYDER kurucu Başkanı Hidamet Asa ve Bedrettin Yıldırım’a teşekkür eden yeni dönem başkanı Mahmut Solaksubaşı, sektörün sorunlarını çözüme kavuşturmak ve üye profilin standartlarını daha yukarıya taşımak için kolları sıvadıklarını belirtti. Başkan Solaksubaşı, bölge zeytin üreticileri ve tüm sektör temsilcilerine yönelik çalışmalarla üretimde ve pazarda daha fazla söz sahibi olmayı hedeflediklerini kaydetti.  

Tek liste ile gidilen seçimlerde Mahmut Solaksubaşı başkanlığındaki Zeyder’in yeni yönetiminde Haluk Başar, Fehmi Yıldız, Lütfü Akbaş, Mustafa İlgen, Ahmet Özkul, Hüseyin Kaplan, Yakup Sevinç ve Cüneyt Soylu yer alırken, Kemal Dinç, Şenol Aybey ve Mutlu Demir denetleme kurulu üyeliğine seçildi.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı