Zonguldak Vali Tutulmaz’ın BATİYAC ziyaretinde merak edilenler konuşuldu

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli lçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, ve Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanı J. Üstğ Ali Akca, Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarlar Cemiyeti’ni ziyaret etti.


Gündem 13.10.2021 15:00:00 0
Zonguldak Vali Tutulmaz’ın BATİYAC ziyaretinde merak edilenler konuşuldu

(Sina Çıladır- Yeni Ufuk/Zonguldak)-Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli lçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, ve Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanı J. Üstğ Ali Akca, Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarlar Cemiyeti’ni ziyaret ederek; gazetecilerle sohbet etti.

Cemiyet Başkanı Sina Çıladır ve yönetim kurulu üyeleri, KGK Zonguldak İl Temsilcisi İ.Necati Günay, Avrupa Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak İl Temsilcisi Mehmet Öztürk ile birlikte yaklaşık 40 gazetecinin karşıladığı Vali Tutulmaz, gündem konuları ile ilgili gazetecilere bilgi verdi.

“EREĞLİ BASININI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Ereğli basınını yakından takip ettiğinin altını çizen Vali Tutulmaz, “Çıkan haberleri arkadaşlar ivedilikle bana ulaştırıyor. Kamuyu ilgilendiren her olaya hassasiyetle yaklaşıyorum. Ancak bazı haberler bilgi veya belgeye dayalı olmuyor. Bunun için maalesef bu haberin de haber değeri yok oluyor. Açık söyleyelim. İddiaya istinaden yapılan haberlerin bizim için bir değeri olmuyor. Gazeteci arkadaşlar bizlerden şeffaflık istiyorlarsa, aynı şeffaflığı bizde sizlerden istiyoruz.”, dedi.

“EKSİKLER GİDERİLDİ, TOKİ’YE GÖNDERİLDİ”

Kdz.Ereğli’de uzun yıllardır kirada olan Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binaları ile ilgili olarak projedeki eksiklerin giderildiğini ve TOKİ’ye teslim edildiğini ifade eden Vali Tutulmaz; “Binaların ihalelerinin iki aya kadar yapılacağını düşünüyorum. Bu ihaleler sonucunda Kdz.Ereğli’deki bir eksik daha giderilmiş olacak”, şeklinde konuştu.

“FAKÜLTE BİNALARI İÇİN SON ADIM”

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi eski arazisine yapılması planlanan Fakülte binaları konusunda da gazetecilere bilgi veren Vali Tutulmaz; İTÜ’den projelerin geldiğini, birkaç eksik dışında herhangi bir eksik kalmadığının altını çizerek; “Her hafta konuyla ilgili toplantı yapılıyor. Tüm eksiklikler giderildi. BEÜ’den bir heyet gelip, alanı inceleyecekler ardından start verilmiş olacak”, dedi.

 

 

 


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.