'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak

'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak


Ekonomi 28.03.2024 18:08:13 0

Uluslararası Asansör İstanbul, ilk kez Mart yerine Mayıs’ta düzenlenecek.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin küresel ölçekte dünya markası fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul’un, online ziyaretçi kayıtları açıldı.

2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak fuara, özellikle yurt dışındaki sektör profesyonelleri şimdiden yoğun ilgi gösterirken, ziyaret planları da yapılmaya başlandı.

Dünya asansör ve yürüyen merdiven endüstrisini, kıtalar arası ticaretin kesişme noktası İstanbul’da iki yılda bir buluşturan Asansör İstanbul, ilk kez yeni tarihlerinde Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 19’uncusu düzenlenecek fuara, 400’ün üzerinde katılımcı firma ile çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.


Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ
Ordu'da off road festivali Ordu'da off road festivali
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti