Başkan Göçer‘den önemli ziyaretler

Şarkikaraağaç belediye başkanı Ali Göçer göreve geldiği günden bu yana önemli işlere imza atıyor. İlçede yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Göçer, önemli ziyaretleri de gerçekleştiriyor.


Siyaset 10.05.2024 19:27:00 0
Başkan Göçer‘den önemli ziyaretler

Isparta Valisi Aydın Baruş ve Isparta Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamlarında ziyaret eden Başkan Ali Göçer, Şarkikaraağaç‘ta yapılacak hizmetler için kendileriyle istişareler gerçekleştirdi.

Daha yaşanılır bir Şarkikaraağaç sloganıyla göreve gelen başkan Ali Göçer, Isparta’da Şarkikaraağaç‘a faydası dokunacak kim varsa kendilerini tek tek ziyaret ettiği görülüyor. Başkan Göçer’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti paylaşan vali Baruş ve başkan Başdeğirmen kendilerine çalışmalarında başarılar dileyip ilçe için yapabilecekleri tüm hizmetlerde yanında olduklarını kendisin ilettiler.


KARACAÖREN ÜMMÜ YAMAN İLKOKULU VE ORTAOKULU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ KARACAÖREN ÜMMÜ YAMAN İLKOKULU VE ORTAOKULU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
BURDUR PROTOKOLÜ OKUL AÇILIŞI YAPTI Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Odamız Üyesi SY Grup Yönetim Kurulu Başkanı- Hayırsever iş insanı Salih Yaman tarafından Merhume Annesinin adına Bucak ilçemiz Karacaören...
Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak Bursa'da liseli gençler bilimi konuşacak
Kovan başı ilave destek geliyor Kovan başı ilave destek geliyor
Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu Karayolları arşivi 100. Yıl Kütüphanesi'nde buluştu