"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"

"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"


Siyaset 9.05.2024 00:25:00 0

Bucak Belediyesi'nde geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili CHP Grup Sözcüsü Özcan Duran ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş açıklamalarda bulundu.

Bucak Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı başlangıcında geçtiğimiz hafta belediye binasına asılan borç pankartı ile ilgili Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve Bucak Belediye Meclis Üyesi CHP Grubu Sözcüsü Özcan Duran açıklamalarda bulundu.

"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"

Milletimizi bilgilendirmek için bir paylaşım yaptıklarını belirten CHP Bucak Belediye Meclis Üyesi Özcan Duran yaptığı açıklamada, "Bu afişi belediyemize de astık. Bunun ilerleyen dönemlerde de asılmasını arzu ediyoruz. Bu tabloyla ilgili bizim çıkarımlarımız Bucak belediyemizin kaynakları hor harcanmamıştır yapılan hizmetler Bucak belediyemize gelir getirmektedir. Bu vesileyle geçmiş belediye başkanımız Sayın Emrullah Ünal'a ve ekibine teşekkür etmek isteriz " ifadelerini kullandı.

"Emrullah başkanımız art niyetli başkanlık yapmadı"

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ise yaptığı konuşmada, "Tabi dışarda ister istemez bazı yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir. Dışardan bize eleştiri geldiğinin de farkındayım hatta izleyenleriniz olmuştur bununla alakalı röportaj da verdik Emrullah başkanımız gerçekten art niyetli bir başkanlık yapmadı yani kendi cebini doldurmadı.

"Hiçbiri kendi üstüne böyle bir arsa geçirmemiştir"

Şöyle de bir soru işareti vardı 'o kadar arsamız satıldı 45 dendi 60 dendi 70 arsamız satıldı' dendi biz bu yüzden satılan arsaları da yayınladık ve 'belediye meclis üyeleri kendi cebini doldurdu' denmişti. Bu yüzden de bu yapılan satışlarda o dönemde görev yapmış hiçbir meclis üyemizin hem AK Parti grubunun hem iyi parti grubundan o dönemde görev yapmış hiçbir kimsenin o arsalarla alakalı bir iletişimi olmamış ve hiçbiri kendi üstüne böyle bir arsa geçirmemiştir " ifadelerine yer verdi.

"AK Parti grubu adına teşekkür ediyorum"

Yapılan olumlu açıklamaların ardından konuşan Bucak Belediye Meclisi Üyesi AK Parti Grubu Sözcüsü Bünyamin Kızıl ise konuşmasında, " AK parti grup adına Özcan beye teşekkür ediyorum biz bu döneme kadar hep şeffaf belediyecilik yönettik bu döneme kadar Bucak'ımız için canla başla çalışmaya devam ettik bundan sonra da bucak için Bucaklı hemşirelerimiz için canla başla faydaları doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Her olumlu çalışmada desteğimizi vereceğiz teşekkür ediyorum toplantımız hayırlara vesile olsun " sözlerini kullandı.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.