Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi

Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi


Siyaset 27.04.2024 19:20:00 0
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi

Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi

Veda yemeği programına; Çavdır Belediye Başkanı Ali Okan Yücel , kurum amirleri ve kamu çalışanları, İl Genel Meclis Üyeleri ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

İçişleri Bakanlığının 12.08.2022 tarihli görevlendirme olurları ile Çavdır Kaymakamlığına vekaleten görevlendirilen Kaymakamı Mustafa GÖVERCİN, İçişleri Bakanlığınca Ankara‘da düzenlenecek olan “Bakanlık Merkez Stajı (Dil Kursu)” eğitimine katılacağından dolayı ilçedeki görevinden ayrılacağı için onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan Kaymakamımız, “Şahsım adına düzenlenen bu veda yemeği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 20 ay burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte güzel Çavdır’ımıza hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Haklarınızı helal edin, tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI