CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ

CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ


Siyaset 19.04.2024 23:49:00 0
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ

CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER; ‘1 NİSAN’DA ROZETİMİZİ ÇIKARDIK, EĞİRDİR YAZDIK.’

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT YILMAZ; ‘EĞİRDİR’E YAPILACAK HERŞEYDE YANINIZDAYIZ.’

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz beraberinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Necati Savaş, CHP Belediye Meclisi Üyesi Süleyman Ursavaş ve CHP heyeti Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini bildirdiler.

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz; ‘Yeni seçilen belediye başkanımızı ziyaret etmekten memnun olduk, kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Eğirdir’e yapılacak her şey de meclis üyesi arkadaşımızla bizde her zaman yanındayız, başarılı olmasını diliyoruz.’ İfadelerinde bulundu.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Necati Savaş; ‘Başkanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Eğirdir’imize, yeni bir süreç başlıyor artık bizde Eğirdir’in menfaati olan her şey de inşallah bizde destek olacağız, artık Eğirdir’i önceki durumlardan daha farklı bir şekilde güzel bir yere getireceğiz inşallah, menfaati olan her şeyde varız, diğerlerinde yokuz başkanım’ dedi.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; ‘Hepinize ziyaretimize geldiğiniz için en kalbi duygularla muhabbetle selamlıyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz, ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bilindiği üzere 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimler seçimleri sonucunda değerli halkımızın teveccühü ile Eğirdir Belediye Başkanı olduk.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CHO BELEDİYESI EĞIRDİR ELEDIVE ATE EĞİRD'S 00 CUITE CDME' görseli olabilir

 Biz 1 Nisan’dan itibaren rozetimizi çıkardık, rozetimize Eğirdir yazdık. Burada asıl olan Eğirdir’e hizmettir. Belirli halkımızı yakından ilgilendiren konular var, bunların başında biliyorsunuz Eğirdir Gölü geliyor, temiz içilebilir su kaynaklar ve doğalgaz gibi, çevre düzenlemesi, çevre temizliği gibi bunların hepsinde hep beraber güzel bir şekilde çalışacağız, çalışmamız gerekiyor. Eğirdir’e hizmet noktasında elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız, zaten burada da ortak amacımız Eğirdir’dir, tekrar değerli ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Antalya'da “caretta ceratta ilk yuva” etkinliği düzenlendi Antalya'da “caretta ceratta ilk yuva” etkinliği düzenlendi
Hasyurt Tarım Fuarı 8-10 Mayıs’ta 27. kez kapılarını açıyor Hasyurt Tarım Fuarı 8-10 Mayıs’ta 27. kez kapılarını açıyor
Vali Baruş, görev süreleri dolan kaymakamları kabul etti İlimizde görev sürelerini tamamlayan 6 ilçe kaymakamı, Vali Baruş tarafından kabul edildi. Görev süreleri dolan, Aksu Kaymakam Vekili Mesut Akın, Gel...
Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı Başkan Selimoğlu üreticilerle toplantıda buluştu: Tarımsal gelişim için adımlar atıldı
Güzel hizmetler yapacağız Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...