EĞİRDİR’E TURİSTLER AKIN ETMEYE DEVAM EDİYOR

EĞİRDİR’E TURİSTLER AKIN ETMEYE DEVAM EDİYOR


Turizm 9.05.2023 14:49:00 0
EĞİRDİR’E TURİSTLER AKIN ETMEYE DEVAM EDİYOR

EĞİRDİR’E TURİSTLER AKIN ETMEYE DEVAM EDİYOR.
Isparta ve Eğirdir turizmi adına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Isparta Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliği ile turlar gelmeye devam ediyor. 
Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara Cihanbal tur ile 20 turist, , Konya Eko Troller tur ile 30 turist, Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Malezya’dan gelen 12, Rusya’dan 12 turist, İngiltere’den 12 turist ve kayıt dışı olarak Dünya’nın ve Ülkemizin bir çok şehrinden misafirlerimiz Eğirdir’e gelerek Eğirdir’in başta tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve dinlenme tesislerini ziyaret ediyorlar. Eğirdir İlçesine bu yaz rekor sayıda turist ve misafirin gelmesi bekleniyor.


Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor
Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"