Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de

Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de


Gündem 19.04.2024 10:48:15 0
Erzincan için

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Erzincan’ın İliç İlçesindeki Bir Altın Madeninde Meydana Gelen Kazanın Tüm Yönleriyle Araştırılması ve Benzer Kazaların Önlenmesine Yönelik Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair karara göre, konuya ilişkin kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atalay Uslu oldu.

Komisyonda, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek komisyon başkanvekili, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan komisyon sözcüsü, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise katip üye olarak belirlendi.

Komisyon üyeleri şöyle belirlendi:


Başkan Arı’dan taziye mesajı Başkan Arı’dan taziye mesajı
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız" Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Sakarya Büyükşehir Belediyesinden önemli açıklama Sakarya Büyükşehir Belediyesinden önemli açıklama
Tarım Müdürlüğünden Karalekeye karşı önemli duyuru Elma üreticileri dikkat! Yetkililer, elma bahçelerinde Karalekeyi önlemeye yönelik ilaçlama çalışmalarınızı yapmayı unutmamanız konusunda uyardı.
Yalvaç Belediye Meclisini kriz yaratacak konular bekliyor Yalvaç Belediye Meclisini kriz yaratacak konular bekliyor