Siyaset

Siyaset Haberleri

Güzel hizmetler yapacağız

Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Baş...


Siyaset 2.05.2024 23:30:00 1
Güzel hizmetler yapacağız

Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, belde olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni döneminin hayırlı olması dileklerini ileterek, “Başkanım Allah utandırmasın, hayırlı hizmetlerinizi bekliyoruz” dedi.

Bir 16 kişi ve şunu diyen bir yazı 'N 東商 ዘርም FATI 南町 ISPARTA|BELEDİYESİ BELEDİYESİ ISPARTA' görseli olabilir

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan’a ikinci dönemi için başarılar diledi. Başkan Başdeğirmen, “Yeni dönemde ikinci kez görev aldınız. Allah yardımcınız olsun. Bizler de abi belediye olarak geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sizlere nasıl katkıda bulunduysak, destek verdiysek bundan sonraki dönemde de Allah’ın izniyle Kuleönü’müzün daha gelişmiş bir hale gelmesi ve hak ettiği yatırımı alması için üzerimize düşen her türlü vazifeyi yerine getireceğiz. Rabbim yardımcımız olsun, güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, aldığımız oyların hakkını layıkıyla yerine getirmeyi de bizlere nasip etsin. Sizlere de kolaylıklar ve başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.


Engelliler Haftası Dilovası’nda kutlandı Engelliler Haftası Dilovası’nda kutlandı
Bursa'da sosyal belediyeciliğin adresi Yenişehir Bursa'da sosyal belediyeciliğin adresi Yenişehir
Play-Off heyecanı Manisa'da sürecek Play-Off heyecanı Manisa'da sürecek
Darıca Kütüphanesi gençlere en güzel hediye Darıca Kütüphanesi gençlere en güzel hediye
Zeytin ağaçları yeni yerine taşındı  Zeytin ağaçları yeni yerine taşındı 
Nuri beye
2.05.2024 23:53:10
Fek hesapçı Nuri varmış orda