IKONİK BULUŞMA NOKTASI CULLINAN BELEK GALAPAGOS BEACH CLUB

IKONİK BULUŞMA NOKTASI CULLINAN BELEK GALAPAGOS BEACH CLUB


Turizm 8.05.2024 21:51:00 0
IKONİK BULUŞMA NOKTASI CULLINAN BELEK GALAPAGOS BEACH CLUB

Cullinan Belek'in kalbinde, sakin ve zarif atmosferiyle eşsiz bir buluşma noktası olan Galapagos Beach Club bu yaz da misafirlerini eşsiz bir deneyime davet ediyor.

 

Galapagos adını dünyanın en büyük kaplumbağasından alan ve mimarisinde bu sembolü taşıyan Galapagos Beach Club, Cullinan Belek'in simgesi haline gelmiş görkemli yapısıyla dikkat çekiyor.

Doğayla uyumlu bir şekilde inşa edilen ekolojik mimarisi sayesinde denizle iç içe bir deneyim sunan Galapagos Beach Club, chill alanları, izole köşeleri, bahçeye yayılan kuş sesleri ile gündüzleri tam bir  Akdenizli olarak misafirlerini karşılıyor. Zengin içki menüsü ve özel lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Galapagos Beach Club’ın imza niteliğindeki enfes kokteylleri yazın en serinleten anlarını yaşatıyor. Bu yazın favori imza kokteyli ise Kuzukulağı, Limon, Turunç ve Yeşil Erik ile aromatize edilmiş Shining Diamond. Michelin yıldızlı şeflerin de özel sunumlar yapacağı Galapagos Beach Club yazı unutulmaz anılarla geçirmenizi sağlıyor.

 

Geceleri görkemli bir gece kulübüne dönüşen Galapagos Beach Club, unutulmaz showlar ve önde gelen DJ'lerin performanslarıyla canlanıyor. Cullinan elmasının hikayesini özel bir kareografi ile anlatan Diamond show, akıllara kazınan ikonik film sahnelerini canlandıran Pictures show eşsiz kareografileri ve kostümleri ile dikkat çekiyor. Ethnic DJ Party, Blanche Exclusive Party, Voile Exculusive Party ise eğlenceyi doruklarda yaşamanızı sağlıyor.

Bu yaz, Galapagos Beach Club'ta unutulmaz anlar ve eğlenceli saatler sizi bekliyor.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.