Isparta’nın Yerli Filmi “Hazine Belası” Çekimlerine Başladı

Isparta’da yerli olarak çekilmiş "Dönüş" dizisinden tanıdığımız Murat Sert ve Levent Güllü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hazine Belası filmi, çekimlerine başladı.


Sanat 18.07.2023 21:29:00 0
Isparta’nın Yerli Filmi “Hazine Belası” Çekimlerine Başladı

Senaryosunu ve yönetmenliğini Isparta’da esnaf olan Murat Sert’in yaptığı Hazine Belası çekimlerine başladı.  Isparta’da amatör olarak birçok oyuncunun yer alacağı filmde kentte tanınmış ve çeşitli mesleklerden birçok oyuncu yer alacak.

Daha önce 500 kişilik bir oyuncu ekibiyle 12 bölümlük Dönüş dizisini çeken ekip bu kez de Isparta’yı tanıtmak amacıyla film yapmak için kolları sıvadı. Senaryosu tamamlanan film için artık oyuncuların rolleri anlatılıyor. Dizide olduğu gibi buradaki temel amaç Isparta’yı tanıtmak olacak.

Filmin yönetmeni Murat Sert yaptığı açıklama; “Biz burada gönüllü olarak çalışıyoruz. Arkadaşlarımla yaptığımız Dönüş dizisi Isparta’da birçok kişi tarafından beğenildi. Dizi final yapmasına rağmen hala daha olumlu tepkiler gelmektedir. Yapılan dizide ve çekilecek olan filmde de çeşitli meslek erbabından birçok kişi vardır. Asıl meslekleri de oyunculuk değildir. Burada gönüllü olarak bizim bu işe hevesimiz olduğu için biz böyle bir dizi projesi yaptık. Dizinin ardından gelen tepkiler bizi çok mutlu etti. Bu yüzden amatör olarak girdiğimiz bu işte bir de film çekmek istedik. Bu filmin senaryosu için aylardır çalışıyoruz. Filmin görsel efektleri için yine aynı şekilde birçok program kurup öğrendik. Oyuncularımız bu işi seviyor. Şuan dizide olduğu gibi filmde de 500 kişilik Isparta’da yaşayan vatandaşları filmde oynatmayı düşünüyoruz. Dizi de yaşadığımız acemiliği üzerimizden atarak film için daha profesyonel bir şekilde ekranlara çıkacağız” ifadelerini kullandı


Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"
Burada birlik beraberlik var Burada birlik beraberlik var