İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı

İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı


Spor 23.04.2024 17:39:53 0
İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yüzme yarışı etkinliği gerçekleştirildi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Milli Bayramları coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da kentte birçok etkinlikle doyasıya kutlandı. Bu etkinliklerden birisi de İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yüzme yarışı etkinliği oldu. Etkinlik Tepeköy Mahallesinde bulunan kapalı yüzme havuzunda yapıldı.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yüzme yarışlarına İzmit Belediyespor Yüzme Kulübü, Kocaeli Spor Yüzme Kulübü, Yıldızlar Yüzme Kulübü ve Marmara Dinamik Yüzme Kulübünden 7-8 yaş kategorisinde yer alan 150 sporcu katıldı. Yarışmanın tamamlanmasının ardından müsabakalara katılan tüm miniklere madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.