Kayserigaz’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Kayserigaz’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret


Gündem 1.05.2024 10:02:43 0
Kayserigaz’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserigaz Socar Firması Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov ve Satış Başkanı Ertan Yıldız’ı makamında kabul etti.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hissedarı olduğu Kayserigaz ile kentteki hizmetlerin yürütülmesi noktasında katkı sağlayan Başkan Büyükkılıç, istişarelerini de sürdürüyor.

Bu kapsamda, Kayserigaz Socar Firması Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov ve Satış Başkanı Ertan Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Kayserigaz Socar Firması Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov ve Satış Başkanı Ertan Yıldız belediyemizi ziyaret etti. Prensipleriyle ve kurumsal yapısıyla gözde kuruluşumuz olan Kayserigaz yönetimine anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Socar Firması Doğal Gaz İş Birimi Başkanı Fuad İbrahimov, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.


Başkan Bozbey: Bakkal amca hikayesini yok etmemeliyiz Başkan Bozbey: Bakkal amca hikayesini yok etmemeliyiz
Kadınlar Süper Final Serisi'nde eşitlik sağlandı Kadınlar Süper Final Serisi'nde eşitlik sağlandı
Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı! Bursa'da yağmalanan taksici saldırganı yakalandı!
Sağlıkta yeni dönem başladı! Artık o muayene ücretini SGK karşılayacak Hastanelerde yeni dönem başlıyor. Uzaktan muayene masrafları artık Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Doktorlar gerekli gördüğü takdirde rapor ve reçete yazabilecek.
Erdoğan talimatı verdi! Sokak köpeği sorunu bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun zamandır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleriyle ilgili harekete geçti. Başkan Erdoğan'ın talimatıyla "Hayvanları Koruma Kanunu" Meclis'te gündeme geliyor.