Keşan'da trafik kazasında hasar tartışması

Keşan'da trafik kazasında hasar tartışması


Gündem 4.05.2024 16:14:06 0
Keşan

Keşan'da meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluşurken, motosikletli sürücü araç sahibinden masraflarının karşılanmasını talep etti. Araç sahibi ise motosikletlinin kaza sonrası kendisine zorla para ödetmeye çalıştığını ve bu nedenle şikayetçi olduğunu beyan etti.

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA)  - Edirne'nin Keşan ilçesinde geçtiğimiz salı akşam saatlerinde sıralarında, O.T. isimli şahıs, iş yerine ait araç ile seyir halindeyken bir motosikletin kendisine çarptığını bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerine bilgi veren O.T., kaza sonrası polis çağırmak istediğini ancak motosiklet sürücüsünün aralarında halletmek istediğini ve bu nedenle polisi aramadığını beyan etti.

O.T., daha sonra motosiklet sürücüsünün kaza sonrası motosikletinde meydana gelen masrafları kendisinin karşılamasını talep ettiğini ve bu durum karşısında şikayetçi olduğunu ifade etti.


Başkan Pekyatırmacı: “Başarılarımız asla tesadüf değil” Başkan Pekyatırmacı: “Başarılarımız asla tesadüf değil”
Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu
Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini bildirdi. Işıkhan, aile hekimlerinin reçete edebildiği ilaçların sayısını
MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu. MİT uyarılarında, hesapların g