KİRAZLIDERE VE ANDIK DERESİ MESİRELİK ALANLARINA ÖZEL ULAŞIM

KİRAZLIDERE VE ANDIK DERESİ MESİRELİK ALANLARINA ÖZEL ULAŞIM


Siyaset 17.04.2024 14:56:00 0
KİRAZLIDERE VE ANDIK DERESİ MESİRELİK ALANLARINA ÖZEL ULAŞIM

Isparta Belediyesi'ne bağlı SS. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 20 Nisan 2024 tarihinden itibaren hafta sonları cumartesi ve pazar günleri ile resmi tatillerde Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına minibüs seferleri düzenlenecek.
Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde IYAŞ Otel arkası İplikçi Camii yanından seferler saat 11.00’da başlayacak ve saat 19.00’da merkezden Gökçay, Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik alanına son sefer düzenlenecek. 
Seferler karşılıklı olarak çalışacak, bu güzergahta yolculuk yapacak vatandaşlar araçlara normal halk otobüsleri ulaşım kartı ile binebilecek, tarifesi de şehir içi tarife ile aynı olarak uygulanacak. Uygulamadan toplu taşımalarda ücretsiz kullanım hakkı olan vatandaşlarda normal ücretli tarife kapsamında ilgili hatlardaki taşımadan faydalanabilecek.
IYAŞ Otelden başlayacak sefer Çay boyu, Halı ve Kilim Müzesi, Gökçay Mesirelik alanından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına geçecek ve merkeze dönüş yapacak.


Sakaryalı hentbolcuar play-offlara galibiyetle başladı Sakaryalı hentbolcuar play-offlara galibiyetle başladı
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma
23 ilde 109 'Sibergöz'altı! 23 ilde 109 'Sibergöz'altı!
Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama
Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler! Damar tıkanıklığı tedavisinde yeni nesil yöntemler!