Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı

Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı


Yaşam 28.03.2024 12:16:14 0
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı

Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilere , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yenibahar / BATMAN (İGFA) - Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında Batman Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü öğrencilerine , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Okul öğrencileriyle bir araya gelen Özmen, kendi yazmış olduğu “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabından alıntılarla Değerler Eğitimi kapsamında Arkadaşlık, Adalet, Hayvan sevgisi, Merhamet, Şefkat, Sorumluluk, Çalışkanlık, Anne-Babaya saygı, Okuma aşkı, Anne duası, Peygamber sevgisi, İlim sevgisi, Helal lokma gibi konulara değindi. Konferansın çok verimli geçtiğini belirten okul müdürü Hasan Beyazıt, yazar Özmen’e teşekkür etti.

Özmen, konferansın sonunda okul öğrencilerine “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabını imzaladı.


Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇ Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇
Bakan Yerlikaya duyurdu! Sibergöz operasyonu: 500 milyon TL para hareketliliği belirlendi Tatil bölgesinde villa kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılara yönelik Sibergöz-35 operasyonlarının gerçekleştiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonda 48 kişinin yakalandığını belirterek detayları da payl
ITB Başkanı Şahin, Eğirdir’li üyelerle bir araya geldi Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla üyeleriyle buluşma programını Eğirdir ilçesinde başladı.
Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor
Son dakika! KDV oranları değişti! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.