RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması

RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması


Gündem 29.03.2024 18:10:07 0
RTÜK

RTÜK, Yüksek Seçim Kurulunun 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belirlediği siyasi reklam yasaklarının bu gece yarısı itibarıyla başlanacağını duyurdu.

İSTANBUL (İGFA) - RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Yüksek Seçim Kurulunun 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belirlediği siyasi reklam yasaklarına bu gece yarısı itibarıyla başlanacağını hatırlattı.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli yayıncı dostlarımız, YSK kararları gereği BUGÜN saat 23:59'dan seçim gününe kadar siyasi reklamların  yayınlanması yasaktır. Ayrıca medya hizmet sağlayıcı kuruluşlar, YARIN saat 18.00'e kadar seçime katılan siyasi partiler ile adayların sözlü, yazılı ve görüntülü propaganda faaliyetlerini yayınlayabileceklerdir. Önemle hatırlatırız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ebekirsahin/status/1773675981217112225


Tekonokent Sur imar yolu yapılıyor Tekonokent Sur imar yolu yapılıyor
İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi
Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor