SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.


Yaşam 30.04.2024 22:52:00 0
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Heyet Üyeleri katıldı . Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve heyet üyeleri arasında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik yapılacak yardım ve çalışmalar değerlendirilerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından görev süresi dolan Heyet Üyesi Elikesik Muhtarı Yusuf Boz'a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor Murat Hançer konuklarını ağırlamaya devam ediyor
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edilmek üzere gölden çıkarıldı Isparta’da Eğirdir Gölü’nde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip tarafından gölden çıkarılarak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komuta
Merve’nin minikleri yine destan yazdı Merve’nin minikleri yine destan yazdı
Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim: 31 Aralık'a kadar uygulanacak Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim: 31 Aralık'a kadar uygulanacak
Kepez’den kârlı yol yapımı Kepez Belediyesi, hem yol açıyor hem de tasarruf sağlıyor. Yol inşasında oluşan kaya hafriyatı, aynı alanda kurulan şantiyede, mobil taş kırma makinesi konkasörle zemin kaplama malzemesine dönüştürülüyor.