Sütçüler, belediye yatırımlarıyla cazibe merkezi oldu

Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, kazandırdığı yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getirdi. Kanal 32’de yayınlanan Birebir Programına konuk olan Başkan Yurdabak, hizmetlerine tam ga


Siyaset 28.03.2024 03:53:00 0
Sütçüler, belediye yatırımlarıyla cazibe merkezi oldu

Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, kazandırdığı yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getirdi. Kanal 32’de yayınlanan Birebir Programına konuk olan Başkan Yurdabak, hizmetlerine tam gaz devam ediyor.
Sütçüler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yurdabak, kazandırdığı yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getirdi. Kanal 32’de yayınlanan Birebir Programına konuk olan Başkan Yurdabak, hizmetlerine tam gaz devam ediyor. Bu arada Sütçüler’de ilçe nüfusu özellikle yaz aylarında neredeyse 5’e katlanıyor. Sütçüler’e nazır, ormanların içine yapılan bungalov evler ve izolasyonlu çadırlar,  şehrin gürültüsü ve kargaşasından kaçmak isteyenler tarafından büyük rağbet görüyor. Gerek temiz havası gerekse de harika manzarasıyla taleplerin arttığı evlerde kalanlar güne kuş sesiyle uyanıyor.  Yeşildere Mesirelik Alanında akşam saatlerinde oturacak yer bulmak neredeyse imkansız. Havuz, restoran, kafeterya, mescid gibi birçok kullanım alanını içinde barındıran Yeşildere’de A’dan Z’ye herşey düşünülmüş.

“124 KONUTUMUZ DAHA OLACAK İNŞALLAH”

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçesine yatırımlar kazandırdı. İlçe merkezinde altyapı, sathi kaplama, yürüyüş yolları, su ve aydınlatma çalışmalarını sürdürdü. İlçede yeni tesisler, düğün salonu  Kültür Merkezi kazandıran Başkan Yurdabak, TOKİ için de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Yurdabak, “124 TOKİ için çalışma başladı. Asrın felaketi yaşandı biliyorsunuz. Depremden dolayı  gecikti biliyoruz. Firma ihaleyi aldı, 10 gün içerisinde başlıyor. Alan firma çevre temizliğine başladı. 124 konutumuz daha olacak  inşallah” dedi.

PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ

Seçimin hemen ardından Hasta Yaşlı Bakımevi merkezini de kazandıracaklarını söyleyen Başkan Yurdabak, “20 yataklı hasta yaşlı bakımevi düşünüyoruz. Bakanlıklarımızla görüştük. Milletvekillerimizde sağolsunlar bizlerin her zaman yanında” dedi.

“İYİ Kİ ŞÜKRÜ BAŞKAN VAR”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e de büyük destekler sunduğunu ifade eden Yurdabak, “Isparta Belediyesi bizim ağabey belediyemiz. Şükrü Başkan bize her zaman destek oldu, sağolsun var olsun. Bizi hiç geri çevrilmedi. Sütçülerli hemşerilerimizde bunun farkında” diye konuştu.

Yurdabak, Yeni Hükümet Konağı ve bir çok projenin de çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.


Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇ Austın Wıley BCL'de sezonun ‘En İyı̇ Beşı̇’ne seçı̇ldı̇
Bakan Yerlikaya duyurdu! Sibergöz operasyonu: 500 milyon TL para hareketliliği belirlendi Tatil bölgesinde villa kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılara yönelik Sibergöz-35 operasyonlarının gerçekleştiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonda 48 kişinin yakalandığını belirterek detayları da payl
ITB Başkanı Şahin, Eğirdir’li üyelerle bir araya geldi Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla üyeleriyle buluşma programını Eğirdir ilçesinde başladı.
Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor Altın Eller Ödülleri bir ilki gerçekleştiriyor
Son dakika! KDV oranları değişti! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.