TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı

Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad


Siyaset 19.04.2024 12:47:00 0
TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın mesajı şöyle;

“Kamu tekel yayıncılık anlayışının değişmesiyle özel radyo ve televizyonların kurulmasından sonra ihtiyaç haline gelen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun yayıncılık alanını dünyadaki gelişmelere paralel olarak uzman kadrosuyla kesintisiz olarak regüle ediyor.

Kırmızı çizgilerinden taviz vermeyen, milli güvenliğimizi ön planda tutan, yayınlarda terör ve terör propagandasına asla geçit vermeyen, toplumsal ve kültürel değerlerimize saygılı yayınlar için mücadele eden, kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireylerimizi önceleyen yayın içerikleri için sürekli çalışmalar gerçekleştiren

, Türk medyasının gelişimine büyük katkılar sunmaktadır.

Bu alanda başarılı çalışmalar yürüten RTÜK son dönemde sektörün önünü açarak Türk medyasının gelişiminde önemli bir rol üstlenmektedir.

Türk İnternet Medya Birliği olarak; 81 il ve 25 ülkedeki temsilcilerimizle birlikte paydaşları olan yayıncılarla, meslek örgütleriyle, STK’larla olası sorunların çözümlerini hayata geçiren; RTÜK Başkanı Sayın Ebubekir Şahin ve çalışma arkadaşlarına katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

RTÜK’ün 30’uncu kuruluş yıldönümü kutlu olsun”


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti