Yeni Isparta Otogarında seferler başladı

Isparta’da bugün itibariyle hizmete giren yeni Şehirlerarası Otobüs Terminalinin açılmasıyla birlikte, eski otogarda sessizlik hakim oldu.


Siyaset 30.04.2024 14:24:00 0
Yeni Isparta Otogarında seferler başladı

Yıllardır nice kavuşmaların, ayrılıkların ve anıların yaşandığı Isparta Otogarında bir devir sona erdi.Isparta yeni otogarında seferler başladı

Bahçelievler mahallesinde 1976 yılından bu yana faaliyet gösteren Isparta ŞehirlerarasıOtobüs Terminali, yeni Otogar’ın bugün itibariyle hizmete girmesiyle birlikte sessizliğe büründü.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çünür mahallesi İstanbul yolu üzerinde bir önceki dönemden yarım kalan otogarı tamamlayarak şehrin hizmetine sundu.

21 otobüs peronu, 18 bilet satış ofisi, 29 adet işyeri ile modern bir otogara kavuşan şehirde, daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sağlanmış oldu.

Başkan Başdeğirmen seçim döneminde yaptığı açıklamalarda, mevcut otogarın bulunduğu alana ise altı otopark üzeri meydan ve 2 bin kişilik kütüphane yapacaklarına yer vermişti.


İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sonuçları açıklandı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sonuçları açıklandı
Bursa'da yemek sanayicilerinden gastronomi hamlesi Bursa'da yemek sanayicilerinden gastronomi hamlesi
Sanal gençlik 'yola çık'ıyor Sanal gençlik 'yola çık'ıyor
Tomurcuk çay alım fiyatı belli oldu Tomurcuk çay alım fiyatı belli oldu
20 bin sözleşmeli öğretmenin atama başvurusu 20 bin sözleşmeli öğretmenin atama başvurusu