Tarih: 13.01.2026 14:06

Akın Gazetesi’nin 56. Yılına Gazetecilerden Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yayın hayatını sürdüren Akın Gazetesi, kuruluşunun 56. yıl dönümünde gazetecilerin katılımıyla anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Akdeniz Bölge Başkanı Samet Memiş, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Cemiyet Başkan Yardımcıları ile birlikte gazeteciler Mustafa Savlı ve Hakan Yaman, Akın Gazetesi'ni ziyaret ederek yıl dönümü tebriklerini iletti.

Ziyarette, Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Kemal Sinan, Sorumlu Müdür Nilgün Sinan ve muhabir Emel Kartal konukları ağırladı. Gazete yönetimi, 56. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, basın camiasının dayanışmasının önemine dikkat çekti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, yerel basının geçmişten bugüne üstlendiği sorumluluklar, dijital medyanın etkisi ve gazetecilik mesleğinin geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —