30 farklı soruşturma! 10 kişi hayatını kaybetti


Gündem 19.06.2021 12:00:00 0
30 farklı soruşturma! 10 kişi hayatını kaybetti

ABDde denetim kurumu, 2016dan beri yaşanan 30 Tesla kazasına soruşturma başlattı. Kazalarda 10 kişi hayatını kaybetmişti.

Elon Muskın CEOluğunu yürüttüğü Teslanın başı dertte… ABD denetim kurumları, 2016dan bu yana, 10 ölüm içeren 30 Tesla kazasıyla ilgili soruşturma başlattı. Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), özel kaza araştırma programları tarafından incelemeye alınan kazalarla ilgili ayrıntıları sunan bir liste yayınladı.

2016dan bu yana otomatik pilot sisteminin kullanıldığı şüphesi olan 30 Tesla kazasıyla ilgili daha önceden resmi rakamlar paylaşılmamıştı.

30 KAZADAN 3ÜNÜN SEBEBİ BELLİ OLDU

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, 30 şüpheli kazadan 3ün otomatik pilotun devrede olmadığı sonucuna vardı. NHTSA, daha önce Tesla kazalarına ilişkin 28 özel kaza soruşturması açtığını ve 24ü beklemede olduğunu söyledi.

Kaynak: Hürriyet


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!