5 yıllık hemşirelere teşekkür töreni


Gündem 24.05.2021 08:30:00 0
5 yıllık hemşirelere teşekkür töreni

Bursada Özel Medicabil Hastanesi, hemşirelerinin ‘Hemşireler Haftası’nı kutlayarak, 5 yıl ve daha uzun süre görev yapan hemşirelere de teşekkür belgesi takdim etti.

BURSA (İGFA) - Medicabil Yönetimi tarafından organize edilen ‘Hemşireler Haftası’nın kutlamasına, Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Özel Medicabil Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Coşkun Hayırlıoğlu ve Başhemşire Gülhan Erarı’nın yanı sıra çok sayıda hemşire katıldı.

Hemşireler haftasının anlam ve önemi hakkında konuşan Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, sağlık alanında çalışmanın gönül işi olduğunu, bu gönüllülerin başında da hemşirelerin geldiğine dikkat çekti. Hastanelerde ekip olma ruhunu ve birlikteliğin sağlanmasında en önemli görevin hemşirelere düştüğünü belirten Prof. Dr. Bilgen, “Hemşireler hastanelerde ev sahibidir, aynı evin hanımı gibi işini güzelce yapar düzeltir, düzenler. Bu işin özü budur. Sizin göreviniz sadece hastaya bakmak veya hekimle çalışmak olmamalı aynı zamanda yanınıza yeni gelen arkadaşlarınızı eğitmeniz ve onlara model olmanız da gerekmektedir” dedi.

Başhemşire Gülhan Erarı da hemşirelik mesleğinin hayatın her alanında yer aldığını vurguladığı konuşmasında, “Uluslararası Hemşireler Birliği’nin 2021 yılı kutlama temasını ‘Hemşireler: Geleceğin Sağlık Bakımı İçin Öncü Bir Sesi’ olarak belirtiğini söyledi. Organize edilen törende konuşmalardan sonunda hemşirelere teşekkür belgeleri verilirken ayrıca çiçek hediye edildi.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ