980 tesise güvenli turizm sertifikası


Gündem 7.07.2021 11:30:00 0
980 tesise güvenli turizm sertifikası

Ulusal ve uluslararası yetkilerini kullanarak, Türkiye’de gözetim, denetim, eğitim ve sertifikalandırma alanında faaliyet gösteren TÜV Austria Turk, pandemiyle hayatımıza giren; güvenli turizmi sertifikalandırıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Akreditasyonlar ve yetkinlikleriyle dünya çapında faaliyet gösteren, TÜRKAK akrediteli A Tipi Muayene Kuruluşu TÜV Austria Turk, sertifika hizmetlerine yenilerini ekleyerek Türkiye’nin sektörlerine katkılarını sürdürüyor.

Pandemiyle hayatımıza giren, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Sağlık, Ulaştırma, İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarının katkıları ve tüm sektör paydaşlarının iş birliğiyle hazırlanan Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı kapsamında; turizm işletmeleri, hizmetleri ve çalışanları denetleyen şirket, bugüne kadar 590’ı konaklama tesisi, 90’ı yeme-içme tesisi, 300’ü deniz turizmi tesisi olmak üzere toplamda 980 tesisi denetleyerek belgelerini teslim etti.

TÜV Austria Turk Ülke Müdürü Yankı Ünal, Güvenli Turizm sertifikalarını almaya hak kazanan tesislerin Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı(TGA) tarafından başlatılan turizm personellerine yönelik aşı uygulamaları da kesintisiz olarak devam ettiğini belirterek, sertifikanın ülkenin turizm sektörü açısından önemli olduğunu söyledi.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı