IGDEP’TEN BAŞARILI İŞ ADAMI SARIGÜL’E ZİYARET


Yaşam 18.03.2021 23:51:00 0
IGDEP’TEN BAŞARILI İŞ ADAMI SARIGÜL’E ZİYARET

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IGDEP) Başkanı Nazmi Esen ve yönetim kurulunda yer alan genç işadamları, dünya markası BLS Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül’ü ziyaret etti.
Demir çelik sektöründe dünya markası olan ve ülkemizin gururu olan BLS Makine, yurt dışında bir çok ülkede önemli projelere imza atıyor.  Avrupa ülkelerinin yanı sıra bir çok ülkeye de anahtar teslim fabrikalar kuran BLS Makine’nin Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül ise genç işadamlarını ağırladı. IGDEP Yönetimine ilk olarak fabrikayı gezdiren ve demir çelikteki üretimleri anlatan Sarıgül, daha sonra işadamlarını ofisinde konuk etti.
“BÜLENT BEY GURUR VERİCİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”
    Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IGDEP) Başkanı Nazmi Esen,  Isparta’ya böylesine güzel bir fabrika kuran ve dünya çapında çalışmalar BLS Makine A.Ş.’nin demir çelik sektöründeki çalışmalarından dolayı gurur duyduklarını söyledi.  BLS Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  İşadamı Sarıgül’ün Isparta’ya böyle bir yatırım yaparak yüzlerce kişiye iş istihdamı sağladığına dikkat çeken IGDEP Başkanı Esen, “Uzun süredir Bülent Bey’i ziyaret etmek istiyorduk. Bugüne nasipmiş. Bizler IGDEP olarak genç işadamları kardeşlerimizle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. İyi bir arkadaşlığımız ve birliktelimiz var. 4-5 arkadaşla çıktığımız bu yolda şu an üye sayımız 50’ye ulaştı. Daha da artırabiliriz ancak şu an 50 ile sınırladık. IGDEP olarak sektöründe başarılı olan işadamlarımızla birlikte sosyal faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bülent Bey’in  tecrübelerinden yararlanmak istedik. Kendisi de sağ olsun bizleri bugün ağırladı ve deneyimlerini bizlerle paylaştı. IGDEP olarak Isparta’mıza böyle bir yatırım yapan Bülent Bey’e teşekkür ediyor  ve dünya çapında projeleriyle gururlanıyoruz” dedi.
    Ziyaretin ardından IGDEP Başkanı Nazmi Esen ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini tek tek tanıtarak çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptılar.
TECRÜBELERİNİ GENÇ İŞADAMLARIYLA PAYLAŞTI
    BLS Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şirketlerinin kuruluş hikayesini anlattı. Makine Mühendisliğinde kendisini sürekli yenilediğini ve özel sektöre giriş yaptıktan sonra yurt dışına açıldıkların söyledi. Genç işadamlarına bazı tavsiyelerde bulunan Sarıgül, “Yabancı dil çok önemli. İnsani ilişkiler ve sosyal faaliyetlere önem vermek gerekiyor. Çünkü ne kadar çok araştırır ve gezerseniz ufkunuz daha da açılacak. Özel sektörde cesaret ve araştırma sizi daha da iyi yerlere getirecektir”  diye konuştu.
    IGDEP Başkanı Nazmi Esen, BLS Makine A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül’e plaket verirken ayrıca Ulu Önder Atatürk’ün portesinin yer aldığı özel bir hediye verdi.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.