Isparta'da 15 Temmuz hüzün ve Coşku ile kutlandı


Siyaset 15.07.2021 22:04:00 0
Isparta

Hain kalkışmanın 5. Yıldönümünde Isparta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü hüzün, coşku ve gururla kutladı. Anma etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Perşembe günü saat 19:00'da başlayan etkinlikler gece 00:13’de camilerimizden okunan selalar ile son buldu.

Merkez 15 Temmuz demokrasi Meydanında Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okunmasınınardından anma töreni ile program devam etti.

Saat 19:00'de Belediye binası önünde başlayan kortej, mehter takımı Valilik Meydanına ulaştı. Valilik Meydanında düzenlenen anma programına; Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve komutanlar, Daire Müdürleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri,  Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile Halkımız katıldı.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu