ISPARTA’DA 20 SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAN BİLDİRİYE SERT TEPKİ


Gündem 6.04.2021 00:18:00 0
ISPARTA’DA 20 SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAN BİLDİRİYE SERT TEPKİ

Önceki gece 103 emekli amiralin Montrö tartışmaları ile ilgili bildiriye tepkiler çığ gibi büyüyor. Isparta’da bugün de 20 Sivil Toplum Kuruluşu bir araya gelerek Kitlesel Basın Açıklaması ile bildiriye sert tepki gösterdiler. Tüm katılımcı STK’lar adına bildiriyi okuyan Abdurrahman Akçil; “Milli iradeye ayar vermeye çalışanlar karşılığını alacaktır” dedi. 

 Önceki gece 103 emekli amiralin imzasını taşıyan Montrö tartışmaları ve Deniz İkmal Komutanı Tuğamiral Mehmet Sarı ile ilgili bildiriye tepki için bugün Belediye İşhanı önünde Kitlesel Basın Açıklaması gerçekleştirildi.

BİLDİRİYE TEPKİ İÇİN 20 SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEK YÜREK

Bugün saat 12.30’da Belediye İşhanı Önünde gerçekleştirilen Kitlesel Basın Açıklamasına; Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün başta olmak üzere Memur – Sen, KADEM, ÖNDER (İmam Hatipliler Derneği), Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Diyanet Vakfı, Burak Derneği, Ziraat Odası, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Ehad Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, Birlik Vakfı, Elele Derneği, Gülbu Derneği, Semerkant Vakfı, Yeşilay, Uyumder, Müsiad, 15 Temmuz Dayanışma Derneği, Erbil Spor Kulübü; Hayrat Vakfı ve Tügva Başkan ve Temsilcileri katıldılar.

AKÇİL; “MİLLİ İRADEYE AYAR VERMEYEÇALIŞANLAR KARŞILIĞINI ALACAKTIR”

Kitlesel Basın Açıklamasına destek veren ve katılım gösteren 20 Sivil Toplum Kuruluşu adına açıklamayı Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi ve ÖNDER Isparta Başkanı Abdurrahman okudu. Akçil, açıklamasında; “Mezarlıkta ıslık çalan korkaklar misali bir gece yarısı akıllarınca milli iradeye ayar çekmek isteyen emekli amiraller yapmış oldukları açıklama ile bu aziz millete ve onun milli iradesine karşı içlerinde besledikleri kin ve nefreti, boğazlar meselesi, Montrö anlaşması ve Atatürkçülük mevzilerinin arkasından bir kez daha kinlerini kusmak cüretinde bulunmuşlardır.

“BUNLAR 15 TEMMUZ’UN KUYRAK ACISIYLA BULDUKLARI HER FIRSATTA ZEHİRLERİNİ KUSUYORLAR”

Kahraman ordumuza sızdıkları ilk günden emekli oldukları bugüne kadar, karanlık odaklardan kendilerine ekmek veren bu milletin tarihine, diline, dinine, kültürüne velhasıl tüm değerlerine karşı kin ve nefret emen masonik ritüellerle hemhal olarak kendilerini ülkenin ve dünyanın efendileri görme hastalığına yakalanan, bu şizofrenik ruhların dersini bu millet 15 Temmuz da vermesine rağmen kuyruk acısı ile buldukları ilk fırsatta yine zehirlerini kusmak sevdasına düşen bu acizler hakkında yüce Türk mahkemeleri elbette gereğini yapacaklardır.

“NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? SİZİN AMACINIZ NE?”

15 Temmuz darbe kalkışmasına 103 gün kala,15 Temmuz darbe kalkışmasına yeltendiği için tutuklanan 103 generali anımsatırcasına bildiriye imza atan bu 103 emekli amiral bu millete akıllarınca bir mesaj vermek istemektedir. Milletimiz kendisine ayar vermek isteyen bu vesayetçi zihniyete asla boyun bükmeyecektir. Bu millet 1960 gece yarısı baskınını ve alçakça şehit edilen Menderes ve arkadaşlarını, hapislerde işkence gören, aşağılanan bakan ve vekillerini unutmamıştır.

“ERBAKAN HOCAMIZA YAPILAN İĞRENÇ TİYARROYU TEKRAR OYNAMAK İSTİYORLAR”

Bu millet 1980’de Amerika’nın çocukları tarafından gerçekleştirilen eşkıyalığı, darağaçlarında bir sağdan bir soldan şehit edilen masum gençlerini unutmamıştır. Bu millet 28 Şubat Post Modern darbesini, Sayın Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN hocamıza yapılan haksızlıkları ve bin yıl süreceği iddia edilen bu iğrenç tiyatroyu, katsayı engelleriyle gelecekleri ellerinden alınan tüm meslek liseli gençleri, başörtülü kızlarımızı ve birer işkence haneye dönen ikna odalarını unutmamıştır.

“BUMİLLET 15 TEMMUZ HAİNLİĞİNİ UNUTMADI”

Bu millet Fetöcü hainlerin yapmış olduğu 15 Temmuz alçaklığını, şehit edilen 250 vatandaşını 2200 gazisini unutmamıştır. Bu gün mavi vatan savunmasında Akdeniz de can siperane mücadele veren muvazzaf silah arkadaşlarına destek olmak adına hiçbir destek açıklaması yapmazken, vesayetçi bir söylemle Devletin ayaklarına pranga vurulmasını isteyen bu sözde amiralleri de unutmayacaktır. Aksi bir durumda bir sivil toplum kuruluşları Platformu olan Eğitime Destek Platformu kendisi ile hareket eden tüm sivil toplum kuruluşları ile vatan müdafası için her an vazife başına geçecektir. Vatan müdafasının emekliliği olmadığı şuuruyla yediden yetmişe tüm Türk milleti olarak 15 Temmuzda olduğu gibi meydanlara çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Katılımlarınızdan ötürü herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


 

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı