Isparta Kademden 8 Mart 8 Kadın 8 İstihdam Projesi


Gündem 8.03.2021 21:25:00 0
Isparta Kademden 8 Mart 8 Kadın 8 İstihdam Projesi

Kademden 8 Mart 8 Kadın 8 İstihdam Projesi...

KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Temsilciliği,İŞKUR ve Kimo Tekstil fabrikası ortaklığı ile hayata geçirilen proje  8 Mart Dünya Kadınlar Gününde 8 kadınımıza istihdam olanağı sağladı.

Kadem temsilcisi Gonca Kayacan: Projede amaç onlara bu özel günde Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan kadınlarımızın desteklenmesi ve bunu geleneksel hale getirerek her yıl 8 Mart'ta 8 Kadın 8 İstihdam mottosu ile tüm sektörlere örnek olabilmek. Bu hedef, ilgili çıkar sahiplerine danışarak ve İŞKUR’un bu alandaki mevcut ve gelecekteki istihdam politikalarına dayalı olarak, kadınların iş gücüne katılımı için yerel stratejilerin desteklenmesinde bir modelin geliştirilmesini ve denenmesini içermekteydi. Model, yerel alanda kadınların istihdam sorunlarının ve mevcut durumda sağlanan istihdam hizmetlerinin incelenmesine yönelik ortak bir metodolojiyi ve yeni kalkınma önceliklerinin belirlenmesini ve yeni bir eylem planının oluşturulmasını içermekteydi. Böyle bir projeyle gelecekte sayıları dahada yukarılara çıkararak geleneksel hale getireceğiz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı