Isparta protokolü Kadem ve İşkur desteği ile kurulan sergiyi ziyaret etti


Yaşam 6.07.2021 01:07:00 0
Isparta protokolü Kadem ve İşkur desteği ile kurulan sergiyi ziyaret etti

Isparta protokolü Kadem ve İşkur desteği ile kurulan sergiyi ziyaret etti.

Isparta 15 Temmuz demokrasi meydanında kurulan sergi'de kadın emekçilerin ürettikleri tanıtılarak satışa sunuldu.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekileri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen sergiyi gezerek, İş-Kur ve KADEM yetkililerinden proje ile ilgili bilgi aldılar.

"TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kadınların ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durmaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Sergide satış yapan kadınların emeklerinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkanvekili Bilgiç, daha rahat şartlarda satış yapabilmeleri için gerekli destekleri vermek için işin takipçisi olacağını söyledi.

Kuruluş amaçlarının kadınların hayatına dokunmak olduğunu söyleyen Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta il Başkanı Gonga Hatice Kayacan, iki gün sürecek olan sergide ilk gün satışların oldukça iyi olduğunu belirterek, serginin 7 Temmuz tarihine kadar Valilik önünde açık kalacağını söyledi. 

Başkan Kayacan açılmasının devamında;"Bugün KADEM Isparta temsilciliği olarak hazırladığımız kadınlarımızın el emeği göz nuru sergimizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran T.B.M.M Başkan Vekili Isparta Milletvekilimiz  Sn. Süreyya Sadi Bilgiç'e, Sn. Valimiz Ömer Seymenoğlu'na, Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti Genel Merkez Temsilcisi Isparta Milletvekilimiz Sn. Recep Özel'e, T.B.M.M Milli Savunma Komisyon Üyesi Isparta Milletvekilimiz Sn. Mehmet Uğur Gökgöz'e, Belediye Başkanımız Sn. Şükrü Basdegirmen ve kıymetli eşi Şadiye Başdegirmen'e, Başkan yardımcılarımız Sn. Fahrettin Gözgün, Sn. Uğur Büyükçulcu, İl Genel Meclis Başkanımiz Sn. Serkan Keskin'e, Şehir Hastanesi Başhekimi Sn. Ruşen Keskin'e, Memur-Sen Başkanı Sn. Erdal Demiralay'a, EDP il Başkanı Sn. Abdurrahman Akçil'e, Ziraat Odası Başkanı Sn. Muslahattin Selçuk'a, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sn. Mustafa Baş'a, Eğitim Birsen Başkanı Sn. Huseyin Arslan'a, Ensar Vakfı Başkanı Sn. Salih Arslan'a, Başkan Yardımcısı Sn. Ugur Erpolat'a, İnsan ve Medeniyet Vakfi Başkanı Sn. Mesut Celikkol'a, UYUMDER Başkanı Sn. İbrahim Uzunköprü'ye, Öğretmenevi Md. Sn.Selami Kılınç'a, Şehit Mustafa Gözutok O.O. Md. Sn. Mehmet Yıldız'a, İşbirliği ile her daim yanımızda olan İŞKUR Md. Sn. Mustafa Höke'ye, İl AFAD Müdürü Sn. Ethem Kılıçaslan'a Halk Eğitim Müdürlüğümüzün kıymetli Müdür ve Müdür yardımcılarına, Yönetim Kurulu üyelerime, Ak parti Kadın kolları Başkanımız Sn. Sevim Köse ve ekibine, açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran, her daim destek olan tüm STK başkanlarımıza ve üyelerine, emek emek kursiyerlerimizi  hazırlayan öğretmenlerimize, ilimizin güzide basın mensuplarına, kursiyerlerimize ve buraya ismini yazamadığım tüm gönül dostlarına, kadınlarımızın yaptığı ürünleri satın alarak onların ekonomisine katkı sağlayan Isparta'nın duyarlı halkına ve tabi sergimizin mimari sevgili kardeşim Çiğdem Yavuztop'a sonsuz teşekkürler...

İş-Kur Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, projenin kadınların istihdama katılmaları adına ve gelir getirmeye yönelik olduğunu belirterek, meslek öğrenen kursiyerlerin açılan sergide kendi ile eserlerini sattıklarını söyledi. Höke, kadınların aile ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek projede çıkmasında desteklerini esirgemeyen Vali Ömer Seymenoğlu ve diğer ilgililere teşekkür eti. 

İş-Kur, Halk Eğitimi Merkezi ve KADEM iş birliğinde açılan kurslarda meslek sahibi olan kadınlar satılan ürünlerden elde ettikleri gelir ile aile ekonomisine de katkı sağlamış olacaklar.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.


İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak
Osmangazi, miniklerle şenlendi   Osmangazi, miniklerle şenlendi  
İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!