ABD’li profesörden COVID-26 ve COVID-32 uyarısı!


Gündem 31.05.2021 18:00:00 0
ABD’li profesörden COVID-26 ve COVID-32 uyarısı!

ABDli ünlü viroloji ve mikrobiyoloji profesörünün uyarısıyla dünya dehşete düştü. Katıldığı televizyon programında şoke eden açıklamalarda bulunan profesörden, COVID-26 ve COVID-32 uyarısı geldi.

Dünyaya diz çöktüren, resmi rakamlara göre 3,5 milyonu aşkın insanın hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs salgınıyla ilgili, ünlü profesörün yaptığı açıklama şok etkisi yarattı.

COVID-26 VE COVID-32 UYARISI

Milliyette yer alan habere göre, ABDli ünlü viroloji ve mikrobiyoloji profesörünün uyarısıyla dünya dehşete düştü. Katıldığı televizyon programında şoke eden açıklamalarda bulunan profesörden, COVID-26 ve COVID-32 uyarısı geldi.

Önde gelen hastalık uzmanı, halk sağlığının gelecekte yine tehlikelerle karşı karşıya kalacağını söyleyerek, koronavirüsün kökenlerine dair "tam bir soruşturma" çağrısında bulundu.

Baylor Tıp Fakültesinde moleküler viroloji ve mikrobiyoloji profesörü Peter Hotez, "COVID-19un kökenlerini tam olarak anlamazsak COVID-26 ve COVID-32 de çıkacak" dedi.

Pazar günü NBC televizyonunun "Meet The Press" programına konuk olan Hotez, virüsün nasıl ortaya çıktığına dair kesin sonuçlara varmanın, gelecekteki pandemileri önlemek için "şart" olduğunu söyledi.


İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak
Osmangazi, miniklerle şenlendi   Osmangazi, miniklerle şenlendi  
İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!