ABD’li profesörden COVID-26 ve COVID-32 uyarısı!


Gündem 31.05.2021 18:30:00 0
ABD’li profesörden COVID-26 ve COVID-32 uyarısı!

ABDli ünlü viroloji ve mikrobiyoloji profesörünün uyarısıyla dünya dehşete düştü. Katıldığı televizyon programında şoke eden açıklamalarda bulunan profesörden, COVID-26 ve COVID-32 uyarısı geldi.

Dünyaya diz çöktüren, resmi rakamlara göre 3,5 milyonu aşkın insanın hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs salgınıyla ilgili, ünlü profesörün yaptığı açıklama şok etkisi yarattı.

COVID-26 VE COVID-32 UYARISI

Milliyette yer alan habere göre, ABDli ünlü viroloji ve mikrobiyoloji profesörünün uyarısıyla dünya dehşete düştü. Katıldığı televizyon programında şoke eden açıklamalarda bulunan profesörden, COVID-26 ve COVID-32 uyarısı geldi.

Önde gelen hastalık uzmanı, halk sağlığının gelecekte yine tehlikelerle karşı karşıya kalacağını söyleyerek, koronavirüsün kökenlerine dair "tam bir soruşturma" çağrısında bulundu.

Baylor Tıp Fakültesinde moleküler viroloji ve mikrobiyoloji profesörü Peter Hotez, "COVID-19un kökenlerini tam olarak anlamazsak COVID-26 ve COVID-32 de çıkacak" dedi.

Pazar günü NBC televizyonunun "Meet The Press" programına konuk olan Hotez, virüsün nasıl ortaya çıktığına dair kesin sonuçlara varmanın, gelecekteki pandemileri önlemek için "şart" olduğunu söyledi.


Kayserililer,  Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı Kayserililer,  Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Oktay Yılmaz: "Çocuk dostu kalıcı eserlere imza attık" Oktay Yılmaz: "Çocuk dostu kalıcı eserlere imza attık"