Acer Aspire 5 çoklu görevler için güçlü üretkenlik sağlıyor


Gündem 18.03.2021 13:10:00 0
Acer Aspire 5 çoklu görevler için güçlü üretkenlik sağlıyor

AMD Ryzen™ 4000 Serisi Mobil İşlemci, AMD Radeon™ Grafikler, yüksek hızlı depolama ve bellekle donatılan Acer Aspire 5, kullanıcıların iş akışını destekliyor ve projelerin hızla tamamlanmasını sağlıyor. Dar çerçeveli 15,6 inç ekranın sunduğu daha geniş alan birden çok işe odaklanmayı kolaylaştırıyor.

Pratik ve Güçlü

Sadece 17,95 mm inceliğindeki kasasına büyük bir güç sığdıran Aspire 5 (A515-44), AMD Ryzen™ 5 4500U İşlemci, AMD Radeon™ dahili ekran kartı, 8 GB DDR4 belleği ve 256 GB SSD kapasitesi sayesinde, kullanıcıların çoklu görev ihtiyaçlarına kolaylıkla yanıt veriyor. Dizüstü bilgisayar ayrıca 24 GB'a kadar bellek, 1 TB’a kadar M.2 PCIe SSD ve 2 TB’a kadar HDD depolama imkanı sağlıyor.

Aspire 5’in çok çeşitli bağlantı seçenekleriyle kullanıcılar nerede olurlarsa olsun, hızlı bağlantı kurabiliyor. Çift bantlı Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi 5'e (802.11ac) kıyasla, ortalama ağ verimini 3 kata kadar artırıyor ve gecikmeyi yüzde 75'e kadar azaltıyor.

USB-C™ yuvası sayesinde, kullanıcılar SuperSpeed USB üzerinden 5 Gbps süper hızlı veri aktarımı imkanına kavuşuyor. Ek bağlantı noktaları arasında bir USB 2.0, iki SuperSpeed USB 5 Gbps ve bir HDMI 2.0 bağlantı noktası bulunuyor.

Profesyonel Görünüm

Yeni Aspire 5, kumlanmış alüminyum kapağıyla profesyonel bir görünüme ve daha fazla hava çıkışı sağlayarak termal performansı artıran ergonomik bir menteşe tasarımına sahip.

Kullanıcılar, dizüstü bilgisayarın ince çerçeveleri sayesinde 15,6 inç FHD IPS ekrana daha fazla şey sığdırabiliyor. Aspire 5 ayrıca görüntü kalitesini iyileştirmek ve kullanıcıların gözlerini korumak için Acer Color Intelligence™ ve Acer BlueLightShield™ teknolojilerinden faydalanıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Aspire 5 (A515-44), 5.968 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçin.

 

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

 

Daha fazla bilgi için:

PIAR İletişim Ajansı
Duygu Ersoy

duygu.ersoy@piariletisim.com
www.piariletisim.com


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu