Açık hava konserinde Gaziantep türküleri söylendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi’nde müzik eğitimi alarak bir koro oluşturan 65 yaş ve üstü bireylerin açık hava konserinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Bahçalarda Mor Meni” türküsüne eşlik etti.


Gündem 31.03.2021 14:00:00 0
Açık hava konserinde Gaziantep türküleri söylendi
GAZİANTEP (İGFA)- Büyükşehir Belediyesi ve Engelliler Daire Başkanlığı çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi’nde 4 yıl boyunca müzik eğitimi alan 65 yaş ve üstü bireylerden oluşan müzik korosu ekibi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin önünde sahne aldı. Başkan Şahin, Gaziantep yöresine ait “Bahçalarda Mor Mine” türküsünü koro ile birlikte söyledi. Yer yer vatandaşların da eşlik ettiği şarkılarla renkli bir ortam oluştu. 

Konser sonrası açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Musiki iyileştiriyor. Hakikaten toplum olarak hızlı iyileşmeye ihtiyacımız var. Pandemiden bir an önce kurtulmaya ihtiyacımız var. Bütün kurallara uyarak; maskeye, mesafeye, temizliğe dikkat ederek yaşamı normalleştirmemiz gerekiyor. Antep türküleri ile başladık” diye konuştu.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı