Acun Ilıcalı, üniversitede bölüm açıyor


Gündem 24.05.2021 10:30:00 0
Acun Ilıcalı, üniversitede bölüm açıyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, medyanın ardından eğitim sektörüne de girdi. Ilıcalı, özel bir üniversitede “AcunMedya Akademi” adında bir bölüm açtığını duyurdu.

Tv8’in ve Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi’nde “AcunMedya Akademi” adında bir bölüm açtığını paylaştı.

Acunn.com’da yer alan habere göre, Acunmedya Akademi ile ilgili heyecanını paylaşan Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte ‘olağanüstü bir başarma platformu’ kurmaya karar verdiklerini belirtti.

“HAYALLERİNİZİN PEŞİNDE KOŞMAYI BIRAKMAYIN”

Acun Ilıcalı, Acunmedya Akademi’yle ilgili şunları söyledi:

“‘Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir’. Çok sevdiğim ve doğruluğuna çok inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin peşinde koşmayı asla bırakmayın. Çok isteyin, çok çalışın, imkanları görün, değerlendirin, başarı kendiliğinden gelecektir. Ben öyle yaptım. Şimdi siz ‘hayalperestler’in de, hayallerinin peşinden koşabilmesi için Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte olağanüstü bir başarma platformu olacağına inandığımız Acunmedya Akademi’yi kurmaya ve hayata geçirmeye karar verdik. Hayırlı olsun.

Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Acunmedya Akademi’ye başvuru rehberiyle ilgili bilgi verdi.

Acunmedya Akademi’de Televizyon Bölümü, Gastronomi Bölümü ve Dijital Bölümü bulunuyor.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!