Adıyaman protokolünden kamu yatırımlarına yakın takip

Adıyaman Valisi ile AK Parti heyeti çalışmaları devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.


Gündem 13.03.2021 11:30:00 0
Adıyaman protokolünden kamu yatırımlarına yakın takip

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Besni Kaymakamı Nazlı Demir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış’la birlikte Besni ilçesinde farklı sektörlerde inşaatı devam eden ve hizmete sunulan kamu yatırımlarını inceledi.

İlçenin dört bir tarafında temelleri atılarak inşaat çalışmaları tamamlanan ve devam eden kamu yatırımlarını gezerek incelemelerde bulunan Vali Çuhadar ve Adıyaman milletvekilleri, devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Temaslarına Besni İlçe Stadyumunda yeni yapılan 960 kişilik tribün yapımı ve dörtlü soyunma odaları ile çevre ihata duvarlarını inceleyerek başlayan Vali Mahmut Çuhadar ve milletvekilleri,  ardından Besni Gençlik Merkezi, Besni Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile açık tenis kortları ve devam eden diğer yatırımları gezerek, yürütülen çalışmalarla ilgili Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş’ten bilgi aldı.

Vali Çuhadar ve milletvekilleri daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçe merkezinde Besni halkının sosyal ve kültürel faaliyetlerini yapabilmesi için Millet Bahçesine dönüştürülecek 20 dönümlük arazide devam eden çalışmalarla ilgili yetkili firma temsilcisinden projede yer alan tesisler ve sosyal donatılar hakkında bilgi aldılar.

Heyet daha sonra önemli çalıştay, sempozyum, kongreler ile ilçenin kültürel faaliyetlerine cevap verecek olan yapımı bitirilerek hizmete sunulan Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkeziyle ilgili bilgi aldı.




















Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"