Afganistan’da gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi


Gündem 25.07.2021 09:30:00 0
Afganistan’da gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Son dönemde Talibanın yoğun saldırılarıyla karşı karşıya kalan Afganistanda, üç vilayet hariç ülke genelinde gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Afganistan İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Talibanın şiddetini durdurmak ve hareketlerini sınırlamak için ülkenin 31 vilayetinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi" denildi. Söz konusu tedbirin Kabil, Pencşir ve Nengrehar vilayetlerinden uygulanmayacağı kaydedildi.

Bakanlık sözcü yardımcısı Ahmed Ziya, gazetecilere verdiği bir demeçte, sokağa çıkma yasağının 22:00 ile 04:00 saatleri arasında geçerli olacağını söyledi. Tedbirin ne kadar süreyle uygulanacağını belirtmedi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.