AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, Didim’de açıklamalarda bulundu


Gündem 24.05.2021 10:30:00 0
AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, Didim’de açıklamalarda bulundu

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Didim İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette yatırımlar konusunda değerlendirmelerde bulunurken çeşitli başlıklar altında açıklamalarda bulundu.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Yaptığı konuşmada Aydın teşkilatlarına, ana kademe yöneticilerine, kadın kollarına, gençlik kollarına ve katkı sunan herkese Ramazan ayı boyunca yaptıkları destekten dolayı teşekkür eden Yavuz; "Uzun zamandır hastane ile ilgili sıkıntılı bir dönem vardı. O dönemden sonra ihale sürecine girdik. İhale süreci akabinde bir aksilik oldu. Bir şekilde mahkeme süreci başladı. Bu süreç zarfında milletvekillerimiz ile birlikte Sağlık bakanımızı ve Sağlık Bakan Yardımcısını ziyaret ettiğimizde bu süreç içinde bizim yapacağımız bir şey yok.  Bütün ödenek kısmı alınmış. Bu süreç bizim beklediğimizden hızlı sonuçlandı. Bu saatten sonra bizim için önemli olan,  biz burayı ne zaman aktif hale getireceğiz.  Yer teslimi yapılmış, işte ağaçları sökülür temel atılır bunlar böyle işler ama bizim için bitiş tarihi önemli" dedi.

SPOR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Uzun zamandır ufak tefek işler ile spora desteklerinin olduğunu belirten Yavuz; "Önümüzdeki süreçte Allah nasip ederse büyük bir ihtimalle birkaç haftaya Spor Bakanımız ile birlikte bunun bir sözleşmeyi  imzalayacağız. Stad  türbinleri ile ilgili çalışmalar yapılacak ama en önemlisi olimpik yüzme havuzu yapıyoruz. Gençlik merkezi yapıyoruz. Akabinde herkesin  her mahallenin talebi olan halı sahalar var. O halı sahalar ile ilgili 10 adet söz aldık ama biz bunu 15’e çıkartırız diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra basket sahaları da yapacağız. Yerel seçimler döneminde Didim Alevi Bektaşi Derneği’nin bir problemi hakkında çözüm vaadinde bulunmuştuk. Gerekli makamlar ile yaptığım görüşmeler sonunda bu arsanın bilabedel verme imkanının kanunen mümkün olmadığını ifade ettiler. Ancak bu yeri bilabedel Didim Belediyesi’ne devrederek konuya çözüm üretebiliyoruz. Bu süreçte Didim Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Hüseyin bey ile yaptığımız görüşmeler gayet yapıcı, olumlu geçti" ifadelerinde bulundu.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı