AK PARTİ BURDUR BAŞKAN ADAYIMIZ AKBIYIK DEDİ


Siyaset 28.03.2021 00:35:00 0
AK PARTİ BURDUR BAŞKAN ADAYIMIZ AKBIYIK DEDİ

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Toplantısı İl Başkanı Volkan Mengi Başkanlığında yapıldı. Toplantıda önümüzdeki günlerde yapılacak olan Burdur İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi için AK Parti adayı da belirlendi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanlığı için adaylarının Murat Akbıyık olduğunu açıkladı.

MAKÜ Lavanta Tepesi Otelde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Volkan Mengi, İl Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan katılım sağladı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan İl Başkanı Volkan Mengi; ” İstikrarın ve devamlılığın Milletimiz için en büyük örneği olan AK Partimiz, 19 yıldır devam eden büyük projelerinin istikrar ile gerçekleştirdiğini görüyor ve Burdur İl özel idaresinde de istikrarımızı devamını sürdürmek için AK Parti İl Genel Meclisi üyelerimizin hepsinin katılımıyla AK Parti grubu olarak istişarelerimiz sonucu il genel Meclis başkanlığı için AK Parti adayımız MURAT AKBIYIK KARDEŞİMİZ üzerinde karar kıldık. Alınan bu kararın ilimiz, il Genel Meclisimiz ve AK Partimiz için hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı